annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Stöket i köket

Publicerad 2015-12-15 14:11:29 i Allmänt,

Som vi tidigare berätade så har vi stökigt i köket. När helgen kom så drog vi till Uppsala och umgicks med Annikas  gamla arbetskamrater. Det var den årliga julträffen som gick av stapeln och detta år fick även de respektive följa med. Vi var på en mycket bra Thai restaurang (Amazing Thai) som ägs av en före detta arbetskamrat till gänget. Det var massor med skratt och snack hela kvällen till långt in på natten.
Vi hade bokat rum i Uppsala för då så vi slapp vår byggarbetsplats där hemma. Vi åt vår frukost i godan ro och vände sedan åter hem. Det var massor med sport på TV under eftermiddagen och vädret var bara grått och tråkigt, så en bra sporthelg framför TV är heller inte dumt. 
Snickarna kom måndag morgon strax efter sju, sen höll dom på till torsdag sen eftermiddag, och vi som trodde att det där fixar dom på ett par dar. Men det är inte helt klart ännu, det fattas två dörrar, det är en liten läcka i avloppet under diskbänken (blev troligtvis när dom bökade runt med diskbänken och skåpen), det skal läggas till en fuktsäkring under diskbänken och så står det två sopsäckar utanför dörren. Vi har varit i kontakt med firman och fått löfte om att det ska åtgärdas snarast. Undrar vad man menar med snarast?
Men Annika har satt i gång med julstök ändå, det har blivet matbröd, lucekatter, dammsugare och jag vet inte allt som har fixats i köket dom senaste dagarna. 
Just nu har vi vår Elda här i huset och röjer upp allt byggdamm och annat damm som finns i vårt hus. Det luktar rent och skiner nästan överallt. 
Så man kan säga att STÖKET I KÖKET pågår mest hela tiden på Hasselbacken 78.
 
Mats och Birgitta
 
Tobbe, Lena och Kalle
 
Anna och Robban
 
 Lussebullar
 
 Dammsugare
 
 
 Solnedgång över Väsby
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela