annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2015-11-24 12:29:55 i Allmänt,

Fredag morgon var vi tidigt uppe, vi packade klart och släpade ner grejorna till bilen. Resan till flygplatsen i Malaga gick som ett skott och vi lämnade tillbaka bilen utan några som helst problem. Firefly är ett i vårt tycke bra alternativ när man hyr bil i Malaga.
Vi landade på Arlanda på eftermiddagen, en blek sol syntes fortfarande och det var under nollan, oj vad vi fryser. När vi klev in genom dörren så möttes vi av vår trevliga vän, avfuktaren! Hen har stått här och surrat i två veckor oavbrutet. Vår snälla granne, Andreas har tömt den på vatten var annan dag när vi varit borta. Han har också skött våra blommor. Visst är det bra med bra grannar!
Hemma går livet i sin vanliga lunk och vi inväntar tisdagen då Ocab ska göra ny mätning på fukten i golvet.Vi hoppas naturligtvis att det är torrt nu så att vi kan bli färdiga i köket och slipper vår gamle vän, avfuktaren och att snickarn kan komma hit och återställa köket. Ocab anlände tisdag förmiddag, men domen löd att vännen blir kvar ytterligare minst en vecka till. Så nu hoppas vi att vi är klara innan jul?
 
 
Soluppgång i Nerja fredag morgon
 
Solnedgång över Stockholm, fredag eftermiddag
 
Vår gamle vän, avfuktaren. En bullrig kamrat
 
Vårt moderna kök

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela