annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

SAS reunion i Estepona

Publicerad 2016-02-18 16:58:46 i Allmänt,

Det är många gamla SASare som håller till i Spanien. Nu hade ett gäng som jobbat ihop på Landvetter en reunion. Hans fick också följa med (han har varit storkund hos SAS genom åren) men det blev trevligt ändå. Vi träffades på Camuri i Laguna Villages. Som tidigare när gamla SASare träffas så drar snacket igång för högtryck. Med på mötet var förutom kunden, Lasse Düring, Reneé Grevstad, Björn Sellström, Margareta Gabay, Lena Lokind, Thomas Lokind och Annika Wilén. Vi satt länge på ett otroligt trevlig ställe direkt vid havet. Sedan fortsatte vi hemma hos Reneé och Björn som nyss har flyttat ner till Estepona. Ett otroligt fint hus direkt vi vattnet. Vi höll på till sent på natten och hade väldigt trevligt.

Några av oss övernattade där och efter frukosten så åkte Annika och Hans hem till Lena och Thomas som har ett litet ställe i Marbella/Costabella. Vi promenerade efter stranden och satt sedan i solen och bara njöt. På kvällen gick vi till Lena och Thomas favoplace som bjöd på fantastiskt god mat. Som vanligt blev det ingen tidigkväll utan vi pratade till långt in på natten.

Nästa dag så gjorde vi sällskap till IKEA för lite kompletteringar till våra hyresobjekt. Vi skildes sedan på parkeringen och Lena och Thomas åkte väster ut och Annika och Hans drog åt öster.

Det var två intensiva och trevliga dagar på spanska solkusten.
 
Reneé, Björn, Thomas, Annika, Margareta, Lena och Lasse
Hemma hos Lena och Thomas i solen
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela