annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

På väg hem till Upplands Väsby (bort från Nerja)

Publicerad 2016-04-13 19:01:16 i Allmänt,

Fredag morgon, bilen packad från golv till tak, vi får knappt plats själva. Förutom alla smutsiga kläder så har vi fyllt bilen med vin och annat smått och gott. Vår första stopp blir i Valencia där vi bor på samma hotell som förra gången, Zenit. Vi träffade Lasse Düring och käkade middag med honom. Vi hade en helt underbart trevlig kväll tillsammans.

Vi drog vidare i ottan med siktet inställt mot Seté utan för Montpellier, en lång resa på så där 700 km. Resan gick utan mankemang, förutom att det var en trafikolycka strax efter att vi startade. Det blev en fördröjning på en halvtimma bara. Vi anlände Seté på sena eftermiddagen. Vi åt vår middag på samma ställe som på nervägen. Fantastiskt god fisk, men Seté är en fiskehamn med massor av stora trålare som låg i hamn på helgen. 

Efter frukost ställde vi in kompassen på Colmar, en resa på 750 km genom hela Frankrike. Vi anlände helskinnade vid 5 tiden, blev uppdaterade till en svit och tog sedan en promenad i det vackra Colmar. Vi käkade vår middag på en brygga vid den lilla ån som rinner genom Colmar. Där firades Hans med ”tårta” med ljus som stället bjöd på, Hans fyller nämligen massor med år och det tycker man att det är värt att firas.

Vi tog det lite lugnt nästa morgon och promenerade lite mer i Colmar. Fikade på torget vid katedralen i solen och njöt av livet. Vi fortsatte sedan mot Lobbach och Hartmut för ett besök över två nätter. Det var ett jätte trevligt återseende, det var nu ett och ett halvt år sedan senast. 

Resan fortsätter sedan norr ut först en övernattning i Burg am Fehmarn, sedan mot Lomma och sedan Upplands Väsby

 

OBS! Bilder kommer senare när vi har ett bättre nät!!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela