annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Nu är vi i Nerja lunken

Publicerad 2016-01-30 18:28:00 i Allmänt,

 

Nu börjar vi komma in i vår ”Nerja lunk” det innebär att vi tar dagen som den kommer, inga bestämda tider och inga bestämda aktiviteter. Det är klart att frukosten skall serveras i rimlig tid, helst före 09.00. Sen är det lunch mellan 13 – 15, och så middag på kvällen. Annars inget bestämt. Jo, Annika har känt sig lite yr i bollen efter sin svåra förkylning. Så det är ner till doktorn en gång per dag för att kolla blodtrycket, det ligger helt inom acceptabla gränser så där har vi inget problem.

Annars är det rätt lugnt, förutom att i måndags natt vaknade vi av att hela huset skakade. Annika trodde att Hans hade kommit i otakt med snarkningarna och det orsakade skakningarna. Men vi hade ett jordskalv utanför Marockos kust med en magnitud om 6,1 på richterskalan, det är rätt kraftigt. Hela huset bara skakade och det rätt ordentligt, det höll på i så där 20-30 sekunder och man kan inte göra något åt det.  

Men annars så lunkar livet på, det är klart att natten till lördagen så hade vi ett häftigt åskväder med massor av regn, blixtarna lös upp hela himmelen och det small nästan före vi såg blixten.

I dag på lördagen så har vi tillsammans med Sofie, Robert och Sofis son Ludde åkt en sväng i bergen och tittat på mandelblommor, apelsiner och fantastiska vyer. Robert var nog lite orolig när vi åkte i bergen med väldigt branta stup efter sidan och vägen svängde åt alla håll, men vi kom både upp på 1.400 meter och ner till havet igen. En fantastisk tur blev det.

 

Ett måste på frukostbordet, fäskpressad apelsinjucie 
 
Robert, Sofie och Ludde
 
Hans har koll på utsikten
 
Mandelblommor
 
En fika på vägen 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela