annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Sista veckan i Nerja

Publicerad 2016-04-13 18:59:30 i Allmänt,

Den sista veckan i Nerja är alltid lite ledsam, man böjar redan att sakna den vackra staden, den fina utsikten, det ljuva livet, tapasen och alla vänner.

Men lördagen avsatte vi till att ta en sväng i Alpujarradalen tillsammans med Sofie och Robert. Vi började med att stanna till vid romfabriken i Salobréna för lite provsmakning och inhandling. Sedan besökte vi några bodegor och provsmakade och inhandlade några flaskor vin. Vi började på bodega Garcia där Annika hade avtalat tid men det hade man totalt glömt bort, men vi är i Spanien så vi blev inte alls förvånade. Men mamma i familjen tog hand om oss och vi fick både provsmaka och handla några lådor.  www.bodegasgarciadeverdevique.com

Nästa stopp blev på bodega Piedras Blancas, lite avsmakning och några lådor i bilen. www.bodegapiedrasblancas.com sedan avslutade vi med att luncha på Alpujárride. Vi hade en helt fantastisk dag och träffade många trevliga människor.

På måndag drog vi iväg till Fungerola och hälsade på Gittan och Svante , Lena och Thomas dök också upp. Vi lät oss bedåras av deras fantastiska lägenhet mitt i centrum av staden. En maka lös utsikt över småbåtshamnen och medelhavet. Svante bjöd på paella med tillbehör, alla sorters tillbehör kan man säja. Vi hade jätte trevligt och kommer mycket gärna åter nästa år.

Resten av veckan var planering av resan och påbörja packningen. 

På torsdagen, sista dagen i Nerja bjöd Sofie och Robert på middag och lite vin, det var en jätte trevlig avslutning på en lång och härlig vistelse i södra Spanien. 

 

OBS! Bilder kommer senare när vi har ett bättre nät att jobba med!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela