annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Nu har det gått en vecka i solen

Publicerad 2016-01-17 13:20:48 i Allmänt,

Det har varit en vecka med massor av praktiska göromål. Vi har bland annat varit en sväng på IKEA i Malaga, vi behövde lite snygga glas bland annat. Där passade vi också på att få oss en bit mat, nosk lax smakar som hemma.

Hans åkte på en dunderförkylning och därför har vi inte kommit så långt från huset. Annika är också snorig och hostig, men inte alls på samma sätt som Hans. Men allt är Annikas fel, hon har nämligen pussat på små pojkar. Alldeles innan vi åkte så var hon inne hos våra grannar (I Upplands Väsby) och var då tvungen att pussa på honom. Man vet ju hur giftiga småbarn är och de bacillerna spred sej till oss båda. 

Men Annika har tagit sitt ansvar och pysslat om gubben och försett honom med mediciner och massor med omvårdnad. Så frågan är om gubben vill bli frisk igen, det är kanske en behaglig tillvaro att bil så ompysslad.

Men trots allt så ska vi inte klaga på något sätt, solen skiner och det är varmt och gott, mitt på dagarna är det över 20 grader men kvällarna går det ner till 10 - 15 grader. Vi har väldigt fina sol uppgångar och nedgångar. vi har också njutit lite trots hosta och snuva. 

Nästa vecka får vi börja med att ringa adressändring, vi har försökt att eftersända vår post hit ner och betalat 955 kronor för denna tjänsten. Det skulle gå i gång 1 januari. Men vi får fortfarande posten i lådan i Väsby och inget här nere.

 Lite njutning mellan nysningarna
 
Soluppgång
 
Solnedgång
 
IKEA lunch
 
IKEA Malaga

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela