annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Ut ur dimman

Publicerad 2016-01-23 11:42:44 i Allmänt,

 
Som vi berättade i vårt förra inlägg så hade vi förkylning som verkade vara på väg att bli bättre. Men det var helt fel. Båda har varit riktigt snörvliga, hostiga och nysiga. Värst har Hans varit. Men nu verkar det som vi är på väg ut ur dimman. Annika var hos doktorn på fredagen och fick där hostmedicin som vi båda har haft glädje av. 

Vädret har varit sagolikt dom här dagarna men vi har inte kunnat utnyttja dom dagarna, nån eftermiddag satt vi på balkongen i solen, men det var inget mysigt direkt, snorig och hostig och sol är inget skönt. Vi har ätit middag hemma på kvällarna. Men en afton, på torsdagen gick vi ner till Pinocchio och åt pasta och risotto, kanon gott och skönt att slippa fixa käket själv. 

Om ni kommer ihåg så har det ena batteriet till cykeln pajat, det tar ingen laddning. Vi har försökt att få hjälp på plats här i Nerja, men cykelhandlaren ruskar bara på huvudet och kan inte hjälpa oss. Cyklarna har vi köpt på Biltema, så vi ringde deras kundtjänst, men där fattade man inget av vårt problem. Vi var välkomna in i närmsta Biltema butik så skulle dom titta på batteriet? Ringde då till Biltema Veddesta, där vi köpt cykeln. Vi får ungefär samma svar där, men vi blir också upplysta om att man måste beställa batteriet från någon leverantör. Troligtvis kunde man ha batteriet i butiken i mitten av mars? Annars kunde vi kanske ringa runt till deras butiker och kolla om det fanns några batterier. Vi härsknade till och skrev ett långt mail till marknadschefen för Biltema. Efter några dagar ringer butikschefen från Veddesta butiken och ber om ursäkt för det sättet man har hanterat ärendet. Han har nu lyssnat in vårt problem och har lovat att hitta en lösning på problemet åt oss i början av nästa vecka. 

Den kommande helgen ska vi försöka vara ute en del i solen, vi planerar också att tillsammans med Sofie och Robert ta oss en rundtur och titta på mandelblomningen, men vi återkommer med text och bild senare. 

 

Hans är ute och går med sin nya "rullator". Bra att ha när man går och handlar,
det är många backar här i Nerja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela