annikaohans.blogg.se

Våra resor och vårt liv

Vecka 8, Carro och Fredrik på besök

Publicerad 2016-03-10 18:04:19 i Allmänt,

Denna gång gick mötet mellan Annika och Carro helt utan olyckor. Vi passade på att titta närmare på Nerja detta år, förra året när Carro och Fredrik var här så hade vi kallt, regnigt och en Carro som fick foten i ett bandage redan första dagen. Vi åt en del tapas och det shoppades en del. En sväng till Pampaneira hann vi med, men tyvärr var den vackra vyn som bjuds där uppe fördunklad för just den dagen drev det in sanddimma från Afrika. Luften var brun och det lade sej en tunn brun hinna överallt. Men Pampaneira är en charmerande bergsby ändå, luften är lite krispigare här uppe på 1200 meter höjd än nere i Nerja. Det shoppades lite smått och gott och vi åt på vår favorit restaurang Bodega el Lagar, mycket god och vällagad mat. Hela resan upp i bergen är en upplevelse i sej, vägarna är slingriga och hänger sej fast på bergssidorna. Man ska inte vara höjd- och/eller åkrädd när man färdas här uppe. Men vi har en säker chaufför (Annika) så det är inge problem.

Vi passade också på att besöka Fitzgeralds på fredagskvällen för en jamsession, sen var vi och åt middag på Maria Bonita, gott som vanligt. Carro och Fredrik passade också på att besöka Cuevan i Nerja, det är nästan ett måste när man är i Nerja. Ett besök i grann byn Maro hann vi också med.

Det var en händelserik vecka som gick alldeles för fort, vi hade trevligt och hann med mycket, och det blev mycket prat och massor med skratt.

 

Carro och Fredrik (nyanlända till Nerja)
 
Jordgubbarna är redan i handeln
 
Vissa njuter av gubbarna
 
Handlat på en bodega
 
Crro och Fredrik på  Bodega el Lagar
 
Utanför  Bodega el Lagar
 
Smala gränder i Pampaneira
 
Besök i Soportujar, häxornas näste.
 
Fredrik och Carro på Burrianan
 
Paellan är helt otroligt fin på Burrianan
 
En tappaspaus när man shoppar är aldrig fel
 
c
Risotto del mare, Carro njuter på Pinoccio
 
Färg i färg i Maro
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela